Klant beoordelingen

Wij hechten veel waarde aan het oordeel van onze cliënten. Hieronder leest u hun bevindingen en  beoordelingen. Ook uw ervaringen met ons stellen wij zeer op prijs. Wilt u uw mening geven over onze dienstverlening dan kunt u dat doen door op deze link te klikken:

Van Boisotring 52 Zoetermeer

We zijn zeer tevreden met Lammersmakelaars. Dhr Lammers begeleidde het verkoopproces zeer vakkundig en vlot. Een goede kombinatie van ter zake kundig en persoonlijk. Bovendien altijd goed bereikbaar, kortom wat je van een goede makelaar zou verwachten maakte hij waar. Zeker aan te bevelen.

Francis bij de Vaate

Aarlanderveenstraat 25 Zoetermeer

In maart 2018 in zee gegaan met Lammers makelaars als verkopende makelaar van onze woning aan de Aarlanderveenstraat 25 te Zoetermeer. We hebben Lammers gekozen nadat we met vier andere makelaars oriënterende besprekingen hadden gehad. Lammers was in staat het complete plaatje te leveren uiteenlopend van een uiterst klantvriendelijke bejegening, een oprecht luisterend oor naar de eisen/wensen van de klant tot een inhoudelijk gedegen advies onderbouwd met diverse statistieken. De woning is vervolgens op een zeer korte termijn verkocht. Ook v.w.b. de administratieve afhandeling trad Lammers slagvaardig op, was altijd goed bereikbaar en bereid tot deskundige uitleg op soms voor een leek niet dagelijks vak materie. Kortom, Lammers makelaars gaf ons het goede gevoel dat we in een makelaar zoeken. Ik kan iedereen die koop- of verkoop plannen heeft de makelaardij van harte aanbevelen.

Clement van Zalm

Ebbehout 11 Zoetermeer

Zeer tevreden over de verkoop van ons huis aan het Ebbehout te Zoetermeer. Het huis hebben we 10 jaar geleden ook via Raymond Lammers aangekocht en toen was het al prettig zaken doen. Door ons onverwachte vertrek naar het buitenland moest het huis snel worden verkocht. Ondanks deze druk toch een heel goede prijs gekregen en een vrij snelle verkoop dankzij de vakkundige inzet van Raymond en zijn team. Wij bevelen hem van harte aan voor de verkoop/aankoop van uw huis.

Karin Gillissen en Barend Cammeraat

Tijgeroog 1 Zoetermeer

Vandaag heb ik van Funda een mail mogen ontvangen met de vraag of ik mijn Makelaar wilde beoordelen.

WELNU DAT WIL IK WEL!

Binnen één week was ons huis verkocht!! Met de juiste zorg en aandacht van Raymond Lammers.
Wij hebben Lammers NVM Makelaars te Zoetermeer heel hoog in het vaandel staan.
Wat hij belooft komt hij ook na.
Een vertrouwd persoon die zich helemaal inzet voor de verkoop van je woning.
Want je woning verkopen is niet niks. Raymond geeft een deskundig advies. Een persoon met
deskundige eigenschappen, kortom een fijn persoon. Ik zou zeggen: iedereen die een goede makelaar zoekt, ga met hem
een gesprek aan, zodra je dat doet behoeft het verder geen uitleg wat voor een makelaar Raymond Lammers is.
Dat hebben wij ook gedaan!! En wij hebben er absoluut géén spijt van.
Dank je wel Raymond, voor alles wat je voor ons hebt gedaan.
Een fantastisch resultaat!!!!

Hartelijke groet Robin en Riet Isselmann

Beoordeling op funda

 • Lokale marktkennis    9
 • Deskundigheid          10
 • Service/begeleiding     9
 • Prijs/kwaliteit              9

AANBEVELING: Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden en familie!

Stekelbaarssloot 15 Zoetermeer

Na drie makelaars uitgenodigd te hebben voor een vrijblijvende offerte  voor de verkoop van mijn huis  sprong makelaar Lammers er direct uit.  Vakkundig  gaf hij tekst en uitleg en een reële  vraagprijs voor mijn huis. Ook was zijn voorbereiding zodanig dat dit voor mij de doorslag gaf.   Daarna is mijn huis na een mooie fotoserie binnen 5 dagen verkocht! 

Ondanks dat het vakantietijd en een zeer drukke verkoopperiode was heeft de heer Lammers mij altijd goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Kortom een vakman die ik zeker bij andere kan aanbevelen.

A. Loeffen

Toscaschouw 7 Zoetermeer - De Leyens

Goede informatie en duidelijke offerte. Tip: plaats het huis pas op Funda wanneer de presentatie volledig is (dus incl. plattegronden, alle foto's) en door de verkoper is bekeken en goedgekeurd. Bezichtigingen worden door de makelaar goed begeleid en er vindt telkens snelle terugkoppeling naar verkoper plaatst. Goede advisering m.b.t. de verkoopprijs. Deskundige afhandeling na de verkoop.

Beoordeling op funda

 • Lokale marktkennis: 9
 • Deskundigheid: 9
 • Service/begeleiding: 8
 • Prijs/kwaliteit: 8

Scheveningsebos 87 Zoetermeer - Meerzicht

Het contact van offerte, bezichtiging, advies over de inrichting en het afwikkelen van de koopovereenkomst verliep zoals verwacht. Een makelaar met kennis van de regionale markt, weet waar hij over praat, schept vertrouwen en is prijsvast. 

Beoordeling op funda

 • Lokale marktkennis: 9 
 • Deskundigheid: 9 
 • Service/begeleiding: 9 
 • Prijs/kwaliteit: 8 

AANBEVELING: Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie. 

Sartrezijde 29 Zoetermeer - De Leyens

Nadat diverse makelaars op bezoek waren geweest sprong Raymond Lammers er voor mij meteen uit.

 • Zakelijk maar niet te zakelijk.
 • Begripvol.
 •  Prettig in de omgang.
 • Gevoel voor prijs kwaliteit.
 • Duidelijk een makelaar met ervaring en klasse.
 • Verstand van de economische waarde en markt.

Mochten wij nogmaals tot verkoop overgaan is hij voor mij een duidelijke keuze in verkoop en dan ook aankoop.

Beoordeling op funda

 • Lokale marktkennis: 8 
 • Deskundigheid: 8 
 • Service/begeleiding: 9 
 • Prijs/kwaliteit: 9 

AANBEVELING: Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie. 

Watervogelstraat 304 Den Haag - Leidschenveen

Zeer goede makelaar, die enerzijds verstand heeft van de markt en anderzijds goed gebruik maakt van zijn netwerk. Naast zijn marktkennis heeft hij goede onderhandelingsvaardigheden. Kortom sympathieke makelaar, die waar geeft voor het geld!

Beoordeling op funda

 • Lokale marktkennis: 10 
 • Deskundigheid: 10 
 • Service/begeleiding: 9 
 • Prijs/kwaliteit: 9 

AANBEVELING: Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie. 

Watervogelstraat 308 Leidschenveen

Huis verkocht binnen 1 week, uitstekend werk verricht ! Zeer kundig en transparant, goede communicatie. Mijn inziens een TOP makelaar!

Beoordeling op funda

 • Lokale marktkennis: 10
 • Deskundigheid: 10
 • Service/begeleiding: 10
 • Prijs/kwaliteit: 10

AANBEVELING: Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie.

M. Soekhlal

 

Simon Carmiggelthof 63 Den Haag - Leidschenveen

Voor de derde maal Raymond Lammers ingeschakeld om ditmaal ons appartement te verkopen. Het contact met Raymond verloopt altijd zeer prettig en daarbij weet hij hoe de huizenmarkt ligt en geeft hij goed advies. Tijdens de verkoop wordt je goed op de hoogte gehouden en krijg je regelmatig de stand van zaken door en zal hij niet aarzelen om je van een gedegen advies te voorzien wanneer dit nodig is. Ons appartement is binnen 1 week verkocht, dit mede dankzij Raymond waarvoor onze dank!

Jan en Wilma Keus

 

Stellendamstraat 155 Zoetermeer

Zeer integer, erg helder in communicatie en een uiterst professionele makelaar. Is betrokken en prettig in contact. Kortom zeer tevreden.

Beoordeling op funda

A. van der Poel

 

Broekwegzijde 142 Zoetermeer

Toen wij hadden besloten om ons huis in de verkoop te zetten twijfelden wij geen moment om Raymond Lammers als makelaar in te schakelen. Wij hadden namelijk via andere al vernomen dat het een makelaar is met passie voor het vak. Eenmaal bij de eerste ontmoeting werd het een en ander bevestigd dus de keuze was snel gemaakt.

Raymond is duidelijk en helder en heeft zeker verstand van zaken. Daarbij oog voor de woningmarkt en kan daardoor een goede schatting maken van jouw woning. Bij bezichtigingen altijd direct een update en geeft daarbij ook zijn bevindingen van de geïnteresseerde(n). Alles is bespreekbaar en de klant is bij hem koning.

Conclusie, wij waren verrast en enorm blij dat we onze woning snel hebben verkocht. Eventueel bij een volgende verkoop zouden wij hem zeker weer bellen, maar zullen hem ook bij andere zeker aanbevelen.

Arjan & Ingrid Koonincks

Drechterland 10 Zoetermeer

We hebben Raymond Lammers als verkoopmakelaar gevraagd om ons huis te verkopen. Het contact verliep altijd prettig. Wij zijn zeer tevreden over de informatievoorziening en adviezen, geen bla, bla. Ons huis was snel verkocht en voor een goede prijs. Kortom een goede ervaring. Dank Raymond!

Marja en Stephen Hansen

Dijkmanschans 16 Zoetermeer

Mede door het advies van Raymond Lammers om ons pand voor een realistische vraagprijs aan te bieden is het gelukt in een periode van zes weken ons huis te verkopen.

Het contact tussen ons en de heer Lammers is van het begin tot het eind zeer goed geweest!

Hans en Riet van Deelen

Stellendamstraat 55 Zoetermeer

U was de verkoopmakelaar van het huis dat wij hebben gekocht bij uw makelaardij. Uw aanpak en manier van communiceren naar ons toe als kopers hebben wij als prettig ervaren. U was gedurende de hele periode behulpzaam en flexibel.  

Wij danken u voor uw eerlijkheid en fijne samenwerking.

Wais Ahmad

Vlieland 16 Zoetermeer

Wij hebben op zeer aangename wijze met de heer Lammers ons nieuwe huis aangekocht. Hoewel de heer Lammers optrad als verkopend makelaar, konden ook wij als kopers genieten van een klantvriendelijke, meedenkende en correcte makelaar. De heer Lammers heeft duidelijk verstand van zaken en weet daarmee een goede weg te bewandelen waarbij zowel koper als verkoper tevreden zijn. Het pas prettig zaken doen.

Danial Jaafari

Valenberg 18 Zoetermeer

Vanaf eerste contact was de benadering uiterst correct.
Door goed inlevend vermogen werd door Raymond Lammers de meerwaarde van onze woning, t.o.v. zelfde type woningen in de buurt, juist ingeschat. Na een paar bezichtigingen, waarbij direct na zo'n bezoek een eerste indruk aan ons werd doorgegeven, resulteerde dit in een ons inziens juiste verkoopprijs, die overeenkwam met zijn inschatting vooraf. Over marktkennis gesproken!
Uiteindelijke afwikkeling van zaken is ten slotte ook op zeer sympathieke wijze verlopen.
Wij zullen Raymond Lammers in onze omgeving aanbevelen.

R. Kolvers

Aankoop Jachtwerf 1 Zoetermeer

We hebben bij de koop van ons nieuwe huis aan de Jachtwerf 1 in Zoetermeer de heer Lammers leren kennen als een zeer betrouwbare en ter zake kundige makelaar. Hij was makelaar van de verkopers: de familie Vrolijk, maar heeft ons ook als kopers  professioneel en met een persoonlijke benadering goed kunnen informeren, adviseren en helpen. Wij kijken terug op een zeer aangename service! Bedankt!

Fam. Van de Luijtgaarden

Jachtwerf 1 Zoetermeer

Wij menen de makelaarswereld een beetje te kennen en worden daar regelmatig niet vrolijk van. Het maakt daarbij voor ons geen verschil of men lid is van een beroepsorganisatie en of men zich makelaar, intermediair of bemiddelaar noemt. Lammers NVM Makelaars  vormt naar onze mening een positieve uitzondering op de regel: het kantoor is betrouwbaar, correct, afspraken worden nagekomen, zeer actief, zeker in het warm houden van koop- en verkoopcontacten en bovenal: voorzien van een flinke dosis humor. Wij hadden twee  ervaringen met Lammers: bij de aankoop van ons appartement aan de Amazonestroom was Lammers de verkoopmakelaar en Lammers heeft nadien onze woning aan de Jachtwerf verkocht. Samenvattend kunnen wij Lammers NVM Makelaars een ieder aanbevelen: gewoon een correct kantoor.

Henny & Wim Vrolijk. 

Aankoop Amazonestroom 150 Zoetermeer

Wij kochten recent een appartement aan de Amazonestroom in de wijk Oosterheem in Zoetermeer. De heer Raymond Lammers was makelaar van de verkoper. Naar ons oordeel behartigde hij het belang van verkoper op een uitstekende manier, waarbij hij ons belang als koper zeker niet uit het oog verloor. Snel, vakkundig en afspraken nakomen, daar houden wij van. Kortom, Raymond Lammers is een echte intermediair, een man die het vermogen heeft partijen aan elkaar te binden. Wij zijn zo tevreden dat we hem hebben gevraagd onze eigen woning te verkopen.

Henny & Wim Vrolijk

 

Poortugaalstraat 168


I.v.m eerdere contacten (verkopen) met toen nog LLK makelaars, die steeds met goede resultaten waren verlopen, hebben wij bij de verkoop van onze flat dhr. Lammers van Lammers NVM Makelaars aan de Willem Dreeslaan 221 in Zoetermeer als verkopende makelaar in de arm genomen. Wederom was en bleek deze keuze een succesvolle beslissing. Na een aantal goede gesprekken, reële raadgevingen en oplossingen ging de flat in de verkoop. Tijdens de gehele begeleiding was bij Raymond Lammers niets teveel. Altijd was hij er voor ons en heel belangrijk, altijd belde hij dezelfde dag terug als hij er even niet was. Zelfs desnoods in de avond en als hij met vakantie was! Wat een service, werkelijk fantastisch Raymond. We hadden echt het gevoel dat wij als mens centraal stonden. Reeds na 9 weken was de verkoop, inclusief onderhandelen, voor een eerlijke prijs een feit.

 

Bedankt Raymond voor de fijne en prettige samenwerking. Want zo voelde het!

 

Familie J. Kramer
 

Amazonestroom 150 Zoetermeer

Buitengewoon prettige manier van werken, altijd snel een reactie op een
vraag, snel en adequaat een verslag van een bezichtiging, kordaat optreden
als belangenbehartiger van de verkoper. Kortom: een aanrader!

Paul Snabel

Obrechtrode 90 te Zoetermeer

Beste Raymond, Bedankt voor je inzet, goede zorgen en de fijne samenwerking!

Vriendelijke groeten,

Jolanda Janmaat
 

Middelburgstraat 10 te Zoetermeer

Met een zeer goed gevoel kijk ik terug op het
contact wat ik de afgelopen periode heb gehad met Raymond Lammers van
Lammers NVM Makelaars aan de Willem Dreeslaan 221 te Zoetermeer. Vanaf het
eerste gesprek voelde ik dat we prima zouden kunnen samenwerken om mijn huis
aan de Middelburgstraat te verkopen. Ideeën uitwisselen over de aanpak, de
mogelijkheid tot het afnemen van deeldiensten en de tijd die aan mij als
verkoper werd besteed hebben zeker bevestigd dat ik geen betere makelaar had
kunnen wensen! 

Nogmaals bedankt Raymond! 

Mvg. Willeke van Oostrum

Hoenkoopstraat 2 te Zoetermeer

Wij hebben een zeer positieve ervaring met Raymond Lammers. Naast een helder en transparant adviesgesprek is de verkoop
zeer voorspoedig verlopen.


Ook op het gebied van de onderhandelingen met de kopers (strategie) zijn wij
uitermate tevreden!

We gaan Lammers NVM Makelaars zeker aanbevelen bij anderen!

Groet Joost Dekkers

Peursumstraat 49 te Zoetermeer

Gedurende het verkoopproces hebben wij Raymond Lammers van Lammers NVM Makelaars goed leren kennen.

Mijn vrouw en ik hebben enorme waardering voor uw persoonlijke inzet en geduld. Daarvoor willen wij
u hartelijk bedanken! Wij zijn er blij mee. Dankzij uw inzet hebben wij ons
huis goed kunnen verkopen. Bedankt nogmaals!

Met vriendelijke groeten,  Familie Polat
 

Shetland 178 Zoetermeer

Ik heb de verkoop van de woning samen met Lammers NVM Makelaars als prettig ervaren. Toen ik het huis kocht waren zij ook al de verkopende makelaar. Tijdens de verkoop van de woning is er goed met mij overlegd en meegedacht. In mijn situatie was het nogal moeilijk om de woning te verkopen, omdat ik de woning heb verkocht met NHG condities. Uiteindelijk heeft het tot een goed resultaat geleid. Mocht ik in de toekomst een woning gaan kopen of verkopen, dan zal ik zeker weer contact opnemen met deze makelaar. M.v.g. Cain Vukomanovic

Piershilstraat 67 te Zoetermeer - Oosterheem

Heel erg fijn en goed geholpen met de verkoop van ons huis. Reële en geen grote verkooppraatjes, maar echte resultaten. In 12 dagen verkocht en ook nog eens voor de prijs die wij ervoor wilde hebben!

Raymond Lammers, nogmaals ontzettend bedankt!

Kadoelerbos 19 Zoetermeer

Robert A

In verband met de verkoop van mijn 3 kamer appartement in Zoetermeer, heb ik naar aanleiding van recensies op internet contact opgenomen met Lammers NVM Makelaars. Het contact met Raymond Lammers heb ik vervolgens als zeer prettig ervaren. Een eerlijke prijs en een eerlijk advies. Bij een volgende verkoop zal ik Lammers NVM Makelaars zeker de verkoop laten verzorgen.

Bedankt Raymond!

Hoogvlietstraat 4 Zoetermeer

De juiste makelaar

Indien je je (t)huis wil verkopen (wat je niet dagelijks doet) is 1 van de belangrijke vragen en keuzes....... welke makelaar ga ik kiezen om mee samen te werken. Want dat is toch wat je gaat doen. Je vraagt eens om je heen...... nodigt een paar makelaars uit,...... vergelijkt de voorwaardes,......... en kijkt en voelt of er een klik is,......... je slaapt er een nachtje over (of 2) en dan? Dan weet je het eigenlijk nog niet zeker.
Herkenbaar?

Je vraagt nog eens een gesprek aan. Probeert nog een paar slimme vragen te stellen en ............dan maak je je keuze en hoopt dan maar dat dit een goede keuze is. Vanaf het moment dat we de keuze voor Raymond Lammers maakte (mensen kiezen immers voor mensen en niet (alleen) voor bedrijven) hadden we niet alleen het idee en gevoel dat dit een goede keuze is geweest.... maar ook de beste keuze. Geen vraag is te veel en Raymond was altijd voor ons bereikbaar (ook in de avond-uren en in het weekend).

Zelf in zijn vakantie nam hij de moeite ons te voorzien van de juiste antwoorden en oplossingen waarbij wij centraal stonden. Voor ons betekende dit dat we ons huis konden verkopen voor

 • de juiste prijs
 • op het juiste moment
 • onder de juiste voorwaarde
 • met de juiste dienstverlening
 • het juiste advies
 • en de juiste makelaar

  Ik kan Raymond Lammers dan ook zeker aanraden als verkoop-makelaar!

Noordeloosstraat 18 te Zoetermeer

Omdat Raymond Lammers 7 jaar geleden ons appartement heel snel had verkocht, en wij weer ons huis wilde verkopen zijn we direct naar Raymond gegaan en het is hem weer gelukt om voor de tweede maal ons huis binnen 2 maanden te verkopen. Wij denken dat er geen makelaar is die hem dit na doet. Dit is een geweldige prestatie van Lammers NVM Makelaars. Niet twijfelen maar gewoon naar deze geweldige jongens gaan!

H. Bink

Vlamingstraat 77

Na een langdurig verkoopproces, waarin we enkele malen voor verhuur opties hebben gekozen, heeft Raymond een koper gevondendie werkelijk formidabel bij ons karakteristieke huis past. Vanuit Nieuw Zeeland je huis verkopen is een opgave maar 'Lammers NVM Makelaars' heeft ons heel wat zorgen uit handen genomen. We waarderen hun inzet 'above and beyond our expectations'.

Mirjam & Michiel ten Houte de Lange

Sumatra 52 Zoetermeer

Gezien de huidige marktomstandigheden was het lastig ons huis te verkopen, ondanks dat is het uiteindelijk toch verkocht en zijn wij perfect bijgestaan door onze makelaar Raymond Lammers. We hebben gedurende de tijd dat ons huis te koop heeft gestaan met enige regelmaat contact gehad met Raymond om de vorderingen te bespreken. Toen er uiteindelijk onderhandelingen kwamen met de kopende partij is er bijna dagelijks contact geweest met de makelaar en zijn wij goed geadviseerd door hem wat uiteindelijk tot eenverkoop heeft geleid!

Poortugaalstraat 222

Het huis is ondanks de moeilijke tijd verkocht! Over Lammers NVM Makelaars niets dan lof, vriendelijk en terzake kundig!

 

Fam. Molenaar.

Shetland 178 Zoetermeer

In tijden waarin de huizen boven de vraagprijs wegvliegen kan ook een slechte makelaar ogenschijnlijk goede zaken doen. Het is juist in een tijd als deze waarin de mannen zich van de jongens onderscheidden. Onze verkopende nvm makelaar, Raymond Lammers, behoort absoluut tot de mannen! Vakkundig, integer advies waarbij het belang (lees bescherming) van de klant steeds voorop staat. Citaat: 'als u koopt voordat u verkocht heeft, realiseert u zich dan goed dat u de last van twee huizen draagt op dat moment. Maak daar a.u.b. een goede berekening voor, zodat u weet dat u hierdoor niet in de problemen komt". Integriteit is schaars, daar moeten we zuinig op zijn.

Hoogachtend,

Jeroen van den Ende

Turfberg 24 Zoetermeer

Ik ben uitermate tevreden over het verloop van het verkoopproces van mijn woning. De advisering over de verkoop en aanpassingen aan de woning, de benadering van gegadigden, de feitelijke verkoop, en de algehele begeleiding zijn zonder meer uitstekend geweest.

Ton van der Horst

Ruseschans 13 Zoetermeer

Voor de tweede maal hebben wij onze woning verkocht door tussenkomt van Lammers NVM Makelaars. De eerste maal was dat in 1998. Het feit dat wij ook deze keer weer kontakt hebben gezocht voor de verkoop met de heer Lammers zegt eigenlijk al genoeg. Ons huis is verkocht en wij zijn zeer tevreden over de rustige, prettige en vakkundige aanapak. Hartelijk dank.

De heer en mevrouw H. van Gent

Kaaskenswater 28 Zoetermeer

Graag delen wij onze goede ervaring met Lammers NVM Makelaars bij de recente koop van onze woning. We zijn altijd erg vriendelijk en professioneel te woord gestaan, konden steeds snel terecht voor bezichtiging of andere afspraken en kregen daarnaast nog veel (ongevraagd) goede adviezen mee. De afhandeling en service waren prima. Een aanbeveling dus! Nogmaals dank.

Yousra Jaddour

Belvédèrebos 182 Zoetermeer

Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop Lammers NVM Makelaars ons bij deverkoop van ons huis geholpen heeft. Wij kijken terug op een prettige samenwerking.

Edwin en Laura

Zwanewater 18 Zoetermeer

De aankoop van ons nieuwe huis hebben we met Lammers NVM Makelaars als verkopend makelaar als zeer prettig ervaren. Bij de aankoop van een huis ben je al gauw bang dat je iets vergeet. Zal de ketel wel werken? Loopt het hemelwater wel goed weg? Steeds bleek Lammers NVM Makelaars ons een stap voor te zijn. Nog voordat de vraag gesteld was bleken zij er allang aan gedacht te hebben en waren eventuele problemen opgelost. Dat geeft in zo'n situatie een prettig gevoel!

J. van den Ende

Ganzewater 47 Zoetermeer

Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en de omgang met u (Lammers NVM Makelaars). Ik kreeg het gevoel dat ik te allen tijde gebruik kon maken van uw diensten. De benadering was rustig en prettig.

Mevrouw J.M. Smit

Peursumstraat 67 Zoetermeer

Bij de verkoop van onze woning hebben wij het kontakt met de heer Raymond Lammers van Lammers NVM Makelaars als zeer deskundig en vriendelijk ervaren. Onze woning is verkocht en hij heeft tevens de onderhandelingen voor onze nieuwe woning deskundig behandeld. Alle lof.

Ad en Hennie Janmaat

Heicopstraat 80 Zoetermeer

Bij de eerste stap over de drempel wist ik het al: de heer Lammers is degene met wie ons huis succesvol verkocht gaat worden en dat gaat niet lang duren. Gebaseerd op helemaal niets, gewoon een voorgevoel. Verkoop vanwege scheiding en onervarenheid met het verkoopproces op zich, voelde als sprong in het diepe. Dan heb je heel wat vragen en daarop kreeg ik steeds vlot een helder antwoord of advies. Na uitvoering van de tips en aanwijzingen tijdens de taxatie,zijn de foto's gemaakt en volgde publicatie op Funda ... pal voor de jaarwisseling was alles al rond! De heer Lammers is een aimabel persoon die de verkoop prettig en vakkundig heeft begeleid. Voor een NVM-makelaar is het vanzelfsprekend, maar het moet toch even gezegd worden: complimenten voor zijn professionaliteit!

Conny van der Bent

Aburahout 54 te Zoetermeer

Na ook al in 2001 gebruik te hebben gemaakt van de diensten van Lammers NVM Makelaars zijn wij voor de verkoop van ons huis Aburahout 54 te Zoetermeer wederom in zee gegaan met Lammers NVM Makelaars omdat wij vooral tevreden zijn over de wijze van benadering door de medewerkers van dit kantoor. Eerlijk, open en vriendelijk !!!

Bij de bezichtigingen en onderhandelingen wordt je deskundig bijgestaan.

Wij zijn zeer tevreden over Lammers NVM Makelaars en zullen ze dan bij onze vrienden en kennissen aanbevelen.

Met vriendelijke groet,

Maarten en Enny van der Schans

Tags:

Tags: Beste verkoopstrategie bij woning verkopen huis kopen Lammers NVM Makelaar Zoetermeer Oosterheem Den Haag Leidschenveen Huis verkopen Woning kopen verkoop aankoop wonen hypotheek Twitter YouTube 3D video Noordhove Rokkeveen Makelaars De Leyens Seghwaert Zegwaard Meerzicht Zoetermeer Dorp Driemanspolder Buytenwegh Meerpolder Noord-Aa Funda woningen huis kopen nvm huis Verkoopmakelaar  Aankoopmakelaar