Uw huis verkopen via Lammers NVM Makelaars

“IK WIL MIJN HUIS VERKOPEN MAAR EERST EEN GRATIS TAXATIE (WAARDEVERKLARING) EN EEN VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK, ZODAT IK WEET WAAR IK OP KAN REKENEN EN HOE HET VERKOOPPROCES WERKT”

Als u bovenstaande wens heeft dan bent u bij Lammers NVM Makelaars al meer dan 26 jaar aan het juiste adres.

Met onze in de praktijk bewezen "FULL-SERVICE" dienstverlening nemen wij u al het werk uit handen en hoeft u zelf niets meer te doen. U bent inderdaad bij ons aan het juiste adres; voor de beste zaak, de hoogste prijs voor uw huis maar ook voor een schappelijk tarief.


Als u bereidt bent om zelf het een en ander te doen en daarbij meer professionele ondersteuning wilt hebben dan dat u van de "internet-“ of  "doe-het-zelf" makelaar" krijgt, dan zijn wij ook de makelaar die u zoekt.

Nodig ons uit voor een vrijblijvend gesprek waarin we u de mogelijkheden kunnen toelichten.

Onder de tab op deze site "klant beoordelingen" leest u de ervaringen van onze opdrachtgevers. Goed om even te lezen voordat u kiest met welke makelaar u in zee gaat.

Met trots kunnen wij u meedelen dat wij al vele jaren met veel overtuiging, plezier en succes voor onze cliënten huizen verkopen en aankopen in en rondom Zoetermeer en Den Haag. Dit doen we ook graag voor u! Bel: 079-3161010 of mail: Info@LammersMakelaars.nl of via de bovenstaande tab "Contact" kunt u ons ook bereiken.

U bent bij ons van harte welkom.

Met vriendelijke groet,

Raymond Lammers - Beëdigd nvm makelaar

Tags: Beste verkoopstrategie bij woning verkopen huis kopen Lammers NVM Makelaar Zoetermeer Oosterheem Den Haag Leidschenveen Huis verkopen Woning kopen verkoop aankoop wonen hypotheek Twitter YouTube 3D video Noordhove Rokkeveen Makelaars De Leyens Seghwaert Zegwaard Meerzicht Zoetermeer Dorp Driemanspolder Buytenwegh Meerpolder Noord-Aa Funda woningen huis kopen nvm huis Verkoopmakelaar  Aankoopmakelaar