Taxaties

U heeft een taxatie of waardebepaling nodig?

Natuurlijk kan Lammers NVM Makelaars dit voor u doen.

Alle banken hebben een dergelijk taxatierapport nodig voor de hypotheekaanvraag. De hypotheek bank eist terecht diepgaand onderzoek naar allerlei zaken welke in het taxatie rapport aan de orde komen. Wij kunnen voor u taxeren in een straal van 20 km rondom ons kantoor Zoetermeer.

Wilt u ons een taxatieopdracht geven of ontvangt u liever een persoonlijke offerte neemt u dan contact met ons op via de contact button op de site.

GRATIS TAXATIE? Ook dat is mogelijk, zeker als u plannen heeft om uw huis te verkopen. Wij vinden het belangrijk om u uitstekende service te blijven verlenen. Daarom komen wij graag vrijblijvend bij u langs om u te informeren over de huidige marktwaarde van uw huis. Zonder verplichtingen en geheel zonder kosten. Gewoon om u van dienst te zijn en u een reëel inzicht te geven in de waarde van uw huis.

Wilt u vervolgens onafhankelijk maar betrokken advies bij uw hypotheekaanvraag?
Lammers NVM Makelaars heeft gekozen voor de kwaliteit van erkende hypotheekadviseurs en financieel specialisten. Uitgangspunten van de werkwijze van de aan ons gelieerde hypotheekadviseurs is maatwerk, advies gericht op de persoonlijke situatie van u als klant. Voor u de meest gunstige hypotheek en voorwaarden opzoeken! Voor een onafhankelijk, deskundig hypotheekadvies bent u bij een van onze adviseurs aan het juiste adres.